VÅRA TJÄNSTERMVM BYGG & KAKEL AB ÅTAR SIG ALLT FRÅN MINDRE TILL STÖRRE UPPDRAG.

VI KAN TA HELHETSANSVAR FÖR ALLA DELAR AV ENTREPRENADEN, FRÅN BYGGSTART TILL FÄRDIG NYBYGGNAD, TILLBYGGGNAD ELLER RENOVERING. ÄVEN MINDRE PROJEKT SOM BADRUM, KÖK, GOLVLÄGGNING, MÅLERI, FÖNSTERRENOVERING, FASADARBETEN ETC. 


VI ERBJUDER EN TRYGG OCH SÄKER HANDLINGSPROCESS GENOM HELA PROJEKTET OCH DET INNEBÄR ATT VI KAN ÅTA OSS TOTALENTREPRENAD OCH DET BLIR DÅ SMIDIGT FÖR DIG SOM KUND MED EN KONTAKT FÖR HELA PROJEKTET.

VI GÖR DET MÖJLIGT FÖR VÅRA KUNDER ATT FÖRVERKLIGA SINA DRÖMMAR OCH IDEER, INGA UPPDRAG ÄR FÖR STORA ELLER FÖR SMÅ. 


MED ETT ETABLERAT OCH BRETT NÄTVERK AV CERTIFIERADE HANTVERKARE KAN VI ERBJUDA ALLT INOM BYGG OCH TOTALENTREPRENAD SOM SNICKERI, RENOVERING, KAKEL & KLINKER, VVS, EL, LOKALVÅRD, BYGGSTÄD, IMPORT/EXPORT AV BYGGMATERIAL, SAMT SPRUTLACKERINGSARBETEN AV EXEMPELVIS INNERDÖRRAR, KÖKSLUCKOR, GARDEROBSDÖRRAR, LISTER, YTTERDÖRRAR ETC. I ÖNSKAD KULÖR.


VÅRA KUNDER FÅR EN TRYGG OCH SAKKUNNIG PROJEKTLEDNING FRÅN START TILL SLUTFÖRT PROJEKT DÄR VI LÄMNAR ETT KOSTNADSFRITT OFFERTFÖRSLAG PÅ HELA PROJKETET OCH VI ERBJUDER ÄVEN ROT-AVDRAG FÖR PRIVATPERSONER SOM ÄGER EN FASTIGHET ELLER BOSTADSRÄTT, DÄR ROT-AVDRAGEt INNEBÄR EN SKATTEREDUCERING PÅ 30% AV ARBETSKOSTNADEN.